De enige plek waar je online een tolk kunt boeken!


Tolken bij Privé en Sociale Gebeurtenissen

Tolken kunnen van groot belang zijn bij verschillende persoonlijke en sociale situaties waar taalbarrières een rol kunnen spelen. Of het nu gaat om een huwelijk, een afspraak bij de makelaar, een praktijk rijexamen, of andere persoonlijke zaken, een professionele tolk kan ervoor zorgen dat alles duidelijk en correct wordt vertaald.

Voorbeelden van Gebeurtenissen

  • Huwelijken: Zorg ervoor dat alle deelnemers de ceremonie en geloften volledig begrijpen, ongeacht hun taalachtergrond. Let op: voor huwelijken bij de gemeente is een beëdigde tolk vereist. Op onze website kun je bij elk tolkprofiel zien of een tolk beëdigd of alleen gediplomeerd is.
  • Makelaarafspraken: Begrijp de details van een woningtransactie volledig en vermijd misverstanden.
  • Praktijk Rijexamens: Helpt kandidaten die de taal niet volledig beheersen om instructies en feedback te begrijpen.
  • Persoonlijke Zaken: Ondersteuning bij afspraken en besprekingen waar taal een barrière kan zijn.
  • Overheidsdiensten en Maatschappelijke Organisaties: Voor gesprekken met instanties zoals gemeenten, belastingdiensten, of sociale diensten, inclusief PIP-gesprekken voor nieuwkomers.
  • Scholen: Bijvoorbeeld bij oudergesprekken of andere belangrijke besprekingen.

De Voorbereiding

Voor privé en sociale gebeurtenissen is voorbereidingstijd bijna nooit nodig. Indien er toch voorbereiding nodig is, zal de tolk zo snel mogelijk laten weten hoeveel extra tijd hiervoor nodig is. Dit zorgt ervoor dat alle partijen goed voorbereid en geïnformeerd aan het gesprek kunnen beginnen.

Apparatuur

Bij Tolk2Go leveren wij geen apparatuur zoals headsets of microfoons. Indien nodig, kan de tolk zelf zorgen voor de benodigde apparatuur tegen een extra betaling. Dit wordt van tevoren duidelijk gecommuniceerd om verrassingen te voorkomen.

De Kosten

De kosten voor het inhuren van een tolk beginnen vanaf €100,80 ex BTW voor de situatie Privé/Sociaal. Dit is exclusief de tijd die de tolk daadwerkelijk tolkt en eventuele reistijd en reiskosten. Indien er voorbereidingstijd nodig is, wordt dit van tevoren besproken en aan de factuur toegevoegd. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.
Veelgestelde vragen

Waarom heb ik een tolk nodig bij privé en sociale gebeurtenissen?

Een tolk kan ervoor zorgen dat belangrijke persoonlijke gebeurtenissen vlekkeloos verlopen en dat alle betrokken partijen elkaar goed begrijpen, ongeacht hun taalachtergrond.

Welke kwalificaties hebben de tolken bij Tolk2Go?

Tolken bij Tolk2Go hebben minimaal een bachelordiploma in tolken of een vergelijkbaar erkend diploma. Ze hebben zich gecommitteerd aan professionele gedragsrichtlijnen en geheimhoudingsplichten. Voor huwelijken bij de gemeente is een beëdigde tolk vereist. Op onze website kun je bij elk tolkprofiel zien of een tolk beëdigd of alleen gediplomeerd is.

Hoe werkt het proces van een tolk inhuren?

Je kunt een tolk eenvoudig aanvragen door op de knop 'DIRECT TOLK BOEKEN' te klikken. Vul de benodigde details in, en wij zorgen ervoor dat een gekwalificeerde tolk beschikbaar is op het gewenste moment en locatie. Je ontvangt een bericht via e-mail of onze app zodra een tolk beschikbaar is.

Wat zijn de kosten voor het inhuren van een tolk?

De kosten beginnen vanaf €100,80 ex BTW voor privé en sociale situaties. Dit tarief is exclusief de daadwerkelijke tolkuren en eventuele reiskosten. Voorbereidingstijd wordt afzonderlijk besproken en toegevoegd aan de factuur.

Levert Tolk2Go de benodigde apparatuur voor tolken?

Tolk2Go levert geen apparatuur. Indien nodig, kan de tolk dit zelf verzorgen tegen een extra vergoeding.

Voor meer informatie, bezoek onze volledige FAQ-pagina hier.


Wij bieden tolken in meer dan 90 talen aan, waaronder:

Pools, Engels, Turks, Arabisch, Thai, Indonesisch, Portugees, Farsi, Spaans, Duits, Hongaars, Bulgaars, Roemeens, Tsjechisch, Russisch, Oekraïens, Litouws, Chinees (Mandarijn), Chinees (Kantonees), Japans, Frans, Italiaans, Bosnisch-Kroatisch-Servisch en nog veel meer.

Start een tolkverzoek

Begin een tolkverzoek door hieronder op de knop 'DIRECT TOLK BOEKEN' te klikken. Ons team staat klaar om je te helpen bij al je tolkenbehoeften voor privé en sociale gebeurtenissen.


Start een tolkverzoek door hieronder op de knop 'DIRECT TOLK BOEKEN' te klikken. 

DIRECT TOLK BOEKEN

 

Tolk2Go -Jouw Tolk Webshop De Oude Manier
Makkelijk - kies taal, plek en tijd, en vraag je tolk aan. Lastig - veel papierwerk en je zit vast aan tijden.
✅ Sla je favoriete tolk op en boek met één klik. Gedoe met regels en je kunt niet eens je favoriete tolk kiezen.
Veel keus - meer dan 1000 tolken! Geen keus - je krijgt zomaar een tolk.
Bekijk Tolkprofielen - ervaring, reviews en meer. Geen info - je weet niks over de tolk.
Kies zelf je tolk. Willekeur - je weet niet wie je krijgt.
Geen verborgen kosten. Verborgen kosten tot je een contract tekent.
Altijd open - boek online wanneer je wilt. Alleen tijdens kantooruren.
Last-minute boeken kan vaak nog. Last-minute boeken is niet mogelijk.
Gemotiveerde tolken met eigen tarieven. Ontevreden tolken met opgelegde tarieven.

5389 succesvol afgeronde tolkuren